Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu’nda eski futbolcularının alacakların ödenmediği gerekçesiyle icra memurları polis ekipleriyle birlikte takım otobüsü ve malzemelerine haciz işlemi uyguladı.
Ligde bugün oynayacağı Medicana Sivasspor maçı için kentte bulunan Mersin İdmanyurdu takımı maç saatini beklediği otelde haciz şoku yaşadı. 2013-2014 sezonunun devre arasında Mersin İdmanyurdu’na transfer olan ve şuanda Osmanlıspor forması giyen kaleci Ahmet Şahin’in 237 bin 73 TL alacağı ile aynı sezon Mersin takımına transfer olan Mehmet Yıldız’ın 80 bin TL olan alacağı için bugün Sivas 3. İcra Daire Müdürlüğü memurları, polis ekipleri ve kaleci Ahmet Şahin’in avukatıyla birlikte takımın kaldığı otele geldi. Burada kulüp yetkilileri ile görüşen icra memurları takım otobüsü ve kulüp malzemelerine haciz işlemi uyguladı.
Kaleci Ahmet Şahin’in avukatı ile bir süre görüşen kulüp yetkileri icra memurunun tuttuğu tutanakla futbolcunun alacağının ödenmesi için bir ay süre verdi. Bu süre içinde borç ödenmezse takım otobüsüne ve malzemelere haciz işlemi uygulanacağı öğrenildi.