Türkiye A Milli Futbol Direktörü Fatih Terim, Finlandiya karşısında Güzel bir galibiyet, doğru bir oyun olduğunu söyledi. 

Türkiye A Milli Futbol Direktörü Fatih Terim, Finlandiya maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Terim, “Güzel bir galibiyet, doğru bir oyun oyuncularımı kutluyorum. Galibiyetler, 3 puanlar her zaman önemli” dedi.

Finlandiya karşısında güzel bir galibiyet, doğru bir oyun olduğunu ifade eden Terim, “Oyuncularımı kutluyorum. Galibiyetler, 3 puanlar her zaman önemli. Bir pozisyon haricinde pozisyon vermemek önemli. Skoru korumak gibi bir durum olmadı ama alanlarımızı iyi kapattığımızı düşünüyorum. Zaman zaman çabuk çıktık. Rahat bir galibiyet aldık. Uzun zamandır Finlandiya’nın 2 farkla mağlup olmadığını düşünürsek güzel şimdi Eskişehir’e gidiyoruz” diye konuştu.

“CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN YANIMIZDA OLDUĞUNU SÖYLEDİ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın maç öncesinde kendilerine yaptığı ziyaretle ilgili Fatih Terim, “Sağ olsun bize yanımızda olduğumuzu ifade etti. Başarılar diledi kendisine sonsuz teşekkürler ederiz” dedi.

(Adem Akalan - Harun Erdoğdu /İHA)