Guatemala'da yapılan şampiyonada dün yarı finalde Fransa ekibini 1-0 mağlup eden Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi, Brezilya ile karşılaştı.

 

İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Trabzon Erdoğdu Lisesi, maçtan da 2-1 galip ayrılarak kupayı elde etti.

 

Maçın ardından Erdoğdu Lisesi oyuncuları şampiyonluk kupasını alırken, kolbastı oynayarak da şampiyonluk sevinci yaşadı.

 

Bakan Çağatay Kılıç, Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi'ni tebrik etti

 

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi'ni tebrik etti.

 

Bakan Çağatay Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

"Guatemala'da düzenlenen organizasyonda tarihi bir başarıya imza atarak kupaya uzanan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi bizlere büyük bir gurur yaşattı. Bu önemli başarıda emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum. Bu güzel duyguları bizlere yaşatan futbolcularımıza, kariyerlerinde başarılar diliyorum."

 

TFF'DEN ŞAMPİYON LİSEYE TEBRİK

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası'nda şampiyon olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi'ni tebrik etti.

 

Federasyonun internet sitesinden yayımlanan tebrik mesajında, "Guatemala'da düzenlenen Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası finalinde Brezilya temsilcisini 2-1 yenerek şampiyon olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi'ni tebrik ederiz" denildi.