Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, İstanbul’a gitti.
Trabzonspor, sabah saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenman sonrası Türk Hava Yolları’na (THY) ait özel uçak ile saat 13:15 sıralarında Trabzon’dan İstanbul’a hareket etti. Bordo-mavili kafilede sakatlıkları bulunan Mehmet Ekici ve Yatabare Beşiktaş maçı kadrosunda yer almadı. Ayrıca Deniz Yılmaz da İstanbul’a götürülmedi. Teknik direktör Shota Arveladze, Beşiktaş maçı kafilesinde şu futbolculara yer verdi:
“Onur, Esteban Alvarado, Cavanda, Salih, Medjani, Mustafa Yumlu, Aykut, Constant, Alper, Musa, Mbia, Okay, Bourceanu, Aytaç, Özer, Sefa, Erkan, Yusuf, Muhammet Beşir, Cardozo, N’Doye.”
“İYİ HAZIRLANDIK”
Trabzonspor Teknik Direktör Shota Arveladze, havalimanında yaptığı açıklamada, “Tabii ki zor. Sonuçta derbi maçı oynuyoruz. Ama iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Güzel bir maç bekliyor bizi. İnşallah oradan iyi bir sonuçla döneriz. Maçın sonucu belli eder takımın nasıl olduğunu ama şu andaki görüntümüz iyi. İyi bir hafta geçirdik” dedi.
Öte yandan havaalanına gelen bir grup taraftar ise teknik direktör Shota Arveladze ve futbolculara ilgi gösterdi. Fotoğraf isteklerini geri çevirmeyen Gürcü teknik adam, çekimler konusunda ise taraftarlara yardımcı oldu.
CARDOZO - N’DOYE SEÇİMİ
Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze’nin yarın akşam Beşiktaş karşısına Bursaspor maçındaki dizilişiyle sahaya çıkması bekleniyor. Gürcü teknik adamın performansındaki düşüş nedeniyle sadece Cardozo’yu dinlendirebileceği ve bu oyuncunun yerine yeni transfer N’Doye’yi sahaya sürebileceği öğrenildi.
TRABZONSPOR’UN BEŞİKTAŞ MAÇINA ŞU MUHTEMEL 11’İLE ÇIKMASI BEKLENİYOR.
"Onur, Cavanda, Mustafa, Medjani, Constant, Mbia, Okay, Yusuf, Özer, Erkan, N’Doye."