Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Trabzonspor Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Asım Örem ve Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın hazır bulunduğu imza töreninde forvet oyuncusu, kendisini bordo-mavili renklere bağlayan 3.5 yıllık sözleşmeye imza attı.

İlk olarak açıklama yapan Trabzonspor Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Asım Örem, soğuk bir havada güzel, sıcak bir olaya imza attıklarını belirterek, "Zaman zaman beni arayıp soruyordunuz. Ben de henüz resmileşmedi transfer diyordum, şimdi resmileştiğini söylüyorum. Kulübümüzün bir misyonu var. Bu misyon çerçevesinde hedefleri var. Bu hedeflerde önemli bir adım Muhammet Demir. Gerek kulübümüze gerekse bu misyondaki yerine dikkat ettiğimizde çok başarılı işler yapacağına inanıyorum" dedi.

BÜYÜKAYDIN: "TARAFTARIMIZA, KULÜBÜMÜZE HAYIRLI OLSUN"
Trabzonspor Futbol Koordinötürü Yılmaz Büyükaydın ise yönetim kurulunun ilk transferini gerçekleştirdiğini belirterek, "Kardeşimiz, hepinizin bildiği gibi Trabzon doğumlu. Trabzonspor’da hayalleri hedefleri var" diye konuştu.
Demir’in 2015-2016 sezonunda Gaziantepspor’da 17 maçta 7 gol 3 asist ile devreyi tamamladığını belirten Büyükaydın, "Bugünden itibaren antrenmanlara katılacak. Sonraki süreçte teknik heyetle beraber en kısa sürede takımımızla birlikte olacak. İnşallah genç yaşında olmasına rağmen takımımıza iyi performansla uzun süre hizmet edeceğini düşünüyorum. Taraftarımıza, kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

MUHAMMMET DEMİR: "BEŞİKTAŞ MAÇINDA OYNAMA İHTİMALİM VAR"
Trabzonspor’un yeni transferi Muhammet Demir ise, çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Dün gece geldim, şehre ayak bastığımdan beri mutluyum. Sizin karşınızda olmaktan dolayı da mutluyum. Buraya geldiysem iş bitmiş değil, daha çok ileriye gitmek için buraya geldim. Bunu sahada göstermek istiyorum. İki taraf içinde hayırlısı olur. Elimden geleni yapacağıma kendi adıma dair söz veriyorum" diye konuştu.
Beşiktaş maçında forma giyip giyemeyeceğine ilgili soruyla ise Demir, "Oynama ihtimalim var. Lisansım yetişti diye biliyorum. Hocamız göre verildiği takdirde elimden geleni yapacağım. Hazırım herhangi bir sorun yok kendi adıma" dedi.

Muhammet, Demir, 92 numaralı formayı giyeceğini belirterek, "Yaşımdan, kendi doğum günü olduğumdan dolayı 92 numaralı formayı giyeceğim. 61 numaralı forma dolu. Bununla ilgili çok net fikrim var. Burada sahada yaptığım işle mücadele ile ön plana çıkmak istiyorum. Kendimi kanıtladıktan sonra herkes takdir ederse sırtıma o formayı geçirmek istiyorum" şeklinde konuştu.
Muhammet Demir’in transferi, bordo-mavili kulübe transferi toplamda 6 milyon 600 bin euro olarak gerçekleşti.