2015 CEV Denizbank Final Four’da VakıfBank’ı 3-1 mağlup eden Eczacıbaşı VitrA finale yükseldi. Maçın ardından iki takımın antrenörleri karşılaşmayı değerlendirdi.
VakıfBank Antrenörü Giovanni Guidetti, maç sonu değerlendirmesinde, "Etkili bir oyun ortaya koyamadık. Atak oyun yapamadık ve kaybettik. Daha iyi oynamamız gerekirdi. Eczacıbaşı’nı kutlarım" dedi.
Eczacıbaşı VitrA Antrenörü Giovanni Caprara ise iyi bir performans sergilediklerini dile getirerek, "Güzel bir oyun ortaya koyduk. Etkili oynadık. Sadece 2. sette savunmamız kötüydü ve geriye düştük. Onun dışında iyi oynadık. Galibiyeti hak ettik. Oyunu başından beri üstün götürdük. Yarın final maçına çıkacağız. Elimizden geleni yapıp şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu.
Eczacıbaşı VitrA oyuncusu Esra Gümüş de iyi oynadıklarını ifade ederek, "İyi mücadele ettik. Tabii VakıfBank da güçlü bir takım. Güzel bir oyun oldu. Takım olarak galibiyete odaklanmıştık. Yarın da önemli bir maçımız var. Final maçına çıkacağız. Elbette şampiyon olmak istiyoruz. Yarın elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.