Restoran işletmecisi Hacı Doğru Yeni Malatyaspor’un antrenmanını ziyaret ederek futbolculara tatlı ikram etti.
PTT 1.Lig’in 5.haftasında hafta sonu sahasında Elazığspor ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacak Yeni Malatyaspor’da bu maçın hazırlıkları sürerken, idmanı ziyaret eden restoran işletmecisi Hacı Doğru sarı-kırmızılı oyunculara tatlı ikramından bulundu.
Elazığspor derbisi öncesi takıma destek vermek için bu ziyareti gerçekleştirdiğini kaydeden Hacı Doğru, Yeni Malatyaspor’un Pazar günkü maçta ezeli rakibini 2-1 yeneceğini söyledi.
Geçen sezon da takımı ziyaret ettiğini ve bu ziyaretin uğurlu geldiğini kaydeden Doğru, “Hafta sonu Yeni Malatyaspor önemli bir maça çıkacak. Bu zorlu maç öncesinde takımımıza moral vermek istedim. Geçen yıl da takımı ziyaret etmiştim ve o ziyaret uğurlu gelmişti. İnşallah bu sene de uğurlu gelecek. Yeni Malatyaspor’un şuan ligde ki gidişatını iyi görüyorum. Bu hafta derbi maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Elazığ’ı 2-1 yeneceğimizi düşünüyorum. Rakiple en son 2008’de bir maçımız olmuştu. O maçı 6-2 kazanmıştık. Ben yine bir galibiyet bekliyorum takımımızdan” dedi.
Doğru daha sonra Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ve takım kaptanı Ramazan Kahya’ya çiçek vererek başarı dileklerini iletti.