Süleymanpaşa Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi (SEKOMER) ve Tekirdağ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde organize edilen işaret dili kursunda eğitim görerek kursları başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarını Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’tan aldı.
Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesinin işitme engelli vatandaşlar için farkındalık oluşturmak, destek ve iletişimi arttırmak amacıyla açtığı işaret dili kursunda eğitim gören ve 120 saatlik kurslarını tamamlayan yaklaşık 20 kursiyerin sertifikaları Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından verildi.
Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası’nda gerçekleşen sertifika törenine Başkan Eşkinat’ın yanı sıra SEKOMER Sorumlusu Şerife Türüdü, Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Güler, işaret dili eğitmeni Naciye Cingü ve yaklaşık 20 kursiyer katıldı.
Öte yandan işaret dili kursunun 2’nci kademe eğitimlerinin başladığı ve derslerin Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 17.30 ile 20.00 saatleri arasında Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası’nda gerçekleştirileceği açıklandı.