Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, her hafta cuma günü gerçekleştirilen çocuk tiyatrolarına Sihirli Fasülyeler oyunu ile devam etti.
Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleşen ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği oyuna Süleymanpaşa Belediye başkanı Ekrem Eşkinat da katıldı. Salim Dörtcan tarafından oyunlaştırılıp yönetilen oyun miniklerin beğenisini kazandı.
Sorumluluklarını yerine getirmediği için annesi ve kardeşi tarafından sürekli uyarılan Jack’in annesi tarafından bir görev verildiği ve o görev esnasında başına gelenlerin anlatıldığı oyunda eğlence dolu anlar yaşanırken, oyun sonunda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Salim Dörtcan ve ekibini tebrik ederek açıklamalarda bulundu.

“Çocuklarımız tiyatrolarımızdan çok memnun”
Süleymanpaşa Belediyesi’nin çocuklar için kasım ayında gerçekleştirdiği dördüncü ve son oyun olduğunun altını çizen Başkan Eşkinat, “Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyesi çocuklarımız Kasım ayı içerisinde şu ana kadar birbirinden güzel dört oyun izlediler. Bu gün bende çocuklarımızla birlikte oldum ve gördüm ki çocuklarımız tiyatrolarımızdan çok memnun. Bu oyunları bizlerle buluşturan Salim Dörtcan ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Eşkinat, çocuklara müjde vererek, “Tiyatro oyunlarımız aslında bugün burada sona ermedi. Sizler için yine yeniden devam edecek. 2017 yılında da Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyelerine özel olarak tiyatro oyunlarımız olacak. Tüm çocuklarımızı Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’ne üye olmaya ve tiyatrolarımızı izlemeye bekliyorum” diye konuştu.