Süleymanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği ve bu yıl ikincisi yapılan Gülsin Onay Piyano Günleri, 14 yaşındaki Harika Çocuk lakaplı Tuna Bilgin konseri ile devam etti. Konserin onur konuğu ise Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen oldu.
Gülsin Onay Piyano Günleri’nin dördüncü konseri, Harika Çocuk Tuna Bilgin’in muhteşem performansına sahne oldu. 14 yaşındaki genç dahi sanatçı, etkinliğin dördüncü konserinde Schumann, Chopin, Bach, Mozart gibi bestecilerin eserlerini icra etti.
Büyükerşen onur konuğuydu
Konserin onur konuğu ise Süleymanpaşa Belediyesi’nin hayata geçirdiği iki projenin açılışlarını gerçekleştirmek üzere Tekirdağ’a gelen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’di.
Dakikalarca ayakta alkışlanan genç yetenek Tunç Bilgin, muhteşem performansı ile büyük beğeni topladı. Konserin ardından sahneye gelerek Bilgin’i tebrik eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, genç sanatçıya çiçek takdim ederek tebrik etti.
Büyükerşen, iyi bir klasik müzik dinleyicisi olduğunu ifade ederek, “Bugüne dek bu kadar genç yaşta Schumann, Chopin, Bach, Mozart gibi bestecilerin eserlerini böylelikle ustalıkla çalabilen bir sanatçı dinlememiştim. Kendisini tebrik ediyorum,” diye konuştu.