Süleymanpaşa Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince 2016 yılı Aralık Ayı meclis toplantısını 7 Aralık 2016 Çarşamba günü gerçekleştirecek.
Süleymanpaşa Belediye Meclisi Aralık 2016 Meclis gündeminde olan 12 maddeden biri olan Ertuğrul Mahallesi hudutlarında bulunan, mevcut Atatürk portrelerinin kuzeyinde kalan park alanının isminin, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 18. Madde (n) fıkrasına dayanılarak, Mustafa Kemal Atatürk Parkı olarak adlandırılması konusunun Belediye Meclisinde görüşülerek karara bağlanılacak.
Öte yandan Süleymanpaşa ilçesinde yaşayan bir ailenin yaşamından kesitler sunularak unutulmaya yüz tutan gelenekleri ve ilçenin sosyal-kültürel yaşamını tanıtmak, Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyelerine de hediye edilmek amacıyla basılacak resimli öykü kitapların yayımlanmaya değer bulunan her öykü için “1.000 TL Telif Ödüllü Öykü Yarışması” düzenlenmesi ve teknik şartnamenin kültür komisyonuna sunulması konusunun Belediye Meclisinde görüşülerek karara bağlanacak.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat başkanlığında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi toplantı salonunda saat 10.00’da gerçekleştirilecek toplantıda 12 gündem maddesi görüşülecek.