TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi yemekten kıyafete, sobadan ev eşyalarına ve evsizler için hazırlanan otele kadar soğuk kış günlerinde de ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor.
Havaların soğuması ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşların kışı geçirmek üzere tüm ihtiyaçlarında bir telefon kadar uzağında olan Süleymanpaşa Belediyesinin Dost eli giyim mağazası da kışlık kıyafet alışverişi için ihtiyaç sahiplerini bekliyor. Dost Eli Giyim Mağazası kış ayları için reyonlarını yenilerken ihtiyaç sahiplerinin tüm kışlık kıyafet alışverişlerini ücretsiz olarak yapması için hafta içi her gün 08.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Dost eli aşevi ile ihtiyaç sahiplerine sıcak yemekler ulaşıyor
Açıldığı günden beri evlerinde yemek yapma imkanı olmayan ihtiyaç sahiplerine Dost Eli Aşevi ile her gün 4 çeşit sıcak yemek ulaştıran Süleymanpaşa Belediyesi, yaklaşık 500 ailenin yemek ihtiyacını karşılıyor. Öte yandan ev eşyalarını bağışlayan duyarlı Süleymanpaşalılar aracılığı ile ev eşyası ihtiyacı olan vatandaşlara da ulaşan Süleymanpaşa Belediyesi, temel ev eşyalarını ihtiyacı olanlara teslim ediyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşların sobaları Süleymanpaşa Belediyesinden
Evlerinde ısınma sorunu yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların için soba temin eden Süleymanpaşa Belediyesi, alınan sobaları kurarak zorlu kış koşullarında yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçiyor.
Süleymanpaşa Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan uygulama ile Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde sokaklarda yaşayan evsiz vatandaşlar Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri tarafından alınarak kışı geçirecekleri otellere yerleştiriliyor. Süleymanpaşa Belediyesi Kimsesizler Oteli olarak adlandırılan otellerde kış boyunca konaklayan evsiz vatandaşlar kışı sıcak bir yuvada geçirmenin mutluluğunu Süleymanpaşa Belediyesi ile yaşıyor.

İhtiyaç sahiplerinin bir telefon ile yüzü gülsün
Süleymanpaşa Belediyesinden yapılan açıklamada, "Sizler de soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahiplerinin yanında bir Dost Eli olmasını istiyorsanız 0850 450 59 59 nolu telefon aracılığı ile ihtiyaç sahiplerini Süleymanpaşa Belediyesine bildirebilir, aynı zamanda destek olabilirsiniz" denildi.