Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü münasebetiyle Süleymanpaşa ilçesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.
Başkan Albayrak açılışta yaptığı konuşmada, "Çok değerli Süleymanpaşa halkı ve saygıdeğer vatandaşlarım, Kadın Danışma Merkezi açılış törenine hoş geldiniz diyor, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanınız olarak sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 82. yılında, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezimizin açılışını hep birlikte yapıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak en önemli hedeflerimizden biri de ilçelerimize Kadın Danışma Merkezleri kazandırmaktı. Amacımız kadınlarımızın sorunlarına kalıcı ve bilimsel çözümler üretebilmek. Bu anlamlı günde Süleymanpaşa ilçemizde danışma merkezimizi, değerli kadın vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Bu mutlu ve onurlu günde sizlere bu hizmeti sunuyor olmaktan ve sizlerle olmaktan dolayı duyduğum sevinci ve mutluluğu belirtmek istiyorum. Çerkezköy ve Çorlu ilçelerimiz olmak üzere iki açılış gerçekleştirdik, üçüncü açılışımızı da merkez ilçemiz olan Süleymanpaşa’da yapıyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Kadın Danışma Merkezlerimizin ilçelerimize ve sizlere hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Talat Atay’ın konuşmalarının ardından açılış gerçekleşti.
Başkan Albayrak, açılış kurdelesini, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu ve Kadın Danışma Merkezi Üyeleri ile birlikte kesti.
Başkan Albayrak açılış töreninin ardından, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve diğer katılımcılarla birlikte yeni açılan Kadın Danışma Merkezi’ni gezdi ve üyeler ile bir araya gelerek değerlendirmede bulundu.