Samsun Alaçam Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Kürşat Demiryürek, öğretmen ve öğrencileri, İstanbul’da meydana gelen terör saldırısında şehit olan polis memurları için İlçe Emniyet Müdürü Kenan Bıyık’a taziye ziyaretinde bulunarak moral verdiler.
Alaçam Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Kürşat Demiryürek, öğretmen ve öğrencileri ile birlikte Alaçam Emniyet Müdürlüğü bahçesine girerken “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları ile emniyetin önünü inlettiler. Bahçeye girişlerinde ise İlçe Emniyet Müdürü Kenan Bıyık yağmura rağmen öğrencileri kapıda karşıladı. Öğrencilerin gelişi ile birlikte saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşı okuyan öğrenciler, daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Kenan Bıyık’a çiçek takdim ettiler.
Alaçam Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Kürşat Demiryürek eşliğinde İlçe Emniyet Müdürü Kenan Bıyık’ı makamında ziyaret eden öğrenciler, çiçek verip terör saldırısında şehit olan polis memurları için taziye dileklerini ilettiler.
Taziye ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Kenan Bıyık, “Bu tür ziyaretler bizleri mutlu ediyor, moral veriyor. Önemli olan şehitlerimizi unutmamak, onların hatıralarına sahip çıkmak ne için şehit olduklarının bilincinde olmak. Bu tür alçakça saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır” dedi.
Alaçam Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Kürşat Demiryürek ise, “Devletimiz ve milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde olduğu müddetçe bu vatan toprakları alçaklara mezar olacaktır. Çocuklarımızı da vatana, millete sahip çıkacak bir donanım ve şuurla yetiştiriyoruz. Zor bir zamandan geçiyoruz. Ancak bunun üstesinden de geleceğiz. Bu tür hain saldırılar bizleri asla yıldıramayacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde tüm bunların üstesinden geleceğiz. Şehitlerimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun” diye konuştu.