Topaloğlu bugün ÇAYKUR ve Tarım İl Müdürlüğünü ziyaret etti.  ÇAYKUR Genel Müdürüğü önünde yaptığı açıklamada Tarımsal Dönüşüm Projesinden bahseden Necati Topaloğlu, projeyi şu şekilde aktardı: "

CHP bölge il başkanları 2024 yılı çay fiyatı için ortak açıklama yaptı CHP bölge il başkanları 2024 yılı çay fiyatı için ortak açıklama yaptı

-Bağ-kur Desteği: Kendi arazisinde kendi çay tarımını yapan 25-45 yaş arası çiftçiye bağ-kur desteği verilecek. Çay tarımının kalitesi arttırılmak için bir meslek haline getirilecek.  

-Narenciye Üretim: Belediyenin kuracak olduğu seralarda narenciye (mandalina-portakal) fidan üretimi yapılacak. Narenciye ürünleri kooperatifi kurulacak ve üretim desteklenecek. Bölgemizde MARKA TESCİLİ BULUNAN RİZE MANDALİNASI üretimi yaygınlaştırılacak.

-Yaban Mersini (Likapa) Üretim: Sağlık ve turizm sektöründe önemli bir yeri olan ve yöremizde yetiştirilme imkanı bulunan yaban mersini yemişi, bölgemiz için alternatif bir tarım ürünü olacak. Kamu arazilerinde likapa bahçeleri kurularak belediyeye ek gelir, vatandaşa istihdam sağlanacak."