Partisinin Milletvekilleriyle birlikte sahadaki çalışmalara katılan Revi, makam odasında da kendisiyle bire bir görüşmek isteyenlerle bir araya geliyor. Teşkilat mensuplarından mahalle muhtarlarına ve STK temsilcilerinden esnafa kadar birçok vatandaşın sorununu dinleyen Başkan Revi, “Sahadaki çalışmalarımızda vatandaşlarımızla görüşme imkanımız oluyor fakat ayak üstü olduğu için yeterli olmuyor ve bire bir görüşmek istiyorlar, onların isteği bizim için emirdir” dedi.
VATANDAŞI MUTLU EDİNCE MUTLU OLUYORUZ
Halk günüyle alakalı açıklamalarına devam eden Başkan Revi, “Göreve geldiğim günden itibaren en çok dikkat ettiğim husus bizlere vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmaktı. Bu hususta hem telefonla hem yüz yüze hem de sosyal medya aracılığıyla bizle görüşmek isteyen vatandaşlarımıza geri dönüş yapıyor ve halk günümüzde bir araya geliyoruz. Bu görüşmelerde vatandaşlarımızın sorunlarını detaylı bir şekilde not alıyoruz, anlık çözülebilecek sorunları da yetkili mercilerle iletişime geçerek çözüme kavuşturuyoruz. Hem vatandaşımızı mutlu ediyoruz hem de biz onların sorunlarını çözdüğümüz için mutlu oluyoruz” şeklinde konuştu.
8 SAATTE 35 KİŞİYLE GÖRÜŞTÜ
Başkan Revi, “Biz görevimizi ifa ederken ‘Milletin partisi’ ve ‘Milletin hizmetkarı’ olduğumuzu her daim dikkate alıyoruz. Bu ciddiyetle birlikte partili veya partisiz vatandaşlarımızın her birine kapımızın açık olduğunu tekrardan belirtmek istiyorum. Vatandaşlarla iletişimimiz hem saha içinde hem de saha dışında devam edecektir. Onlardan aldığımız güç ve destekle yine onların sorunlarını çözecek ve taleplerini Allah’ın izniyle yerine getireceğiz. Milletin makamında milletimize hizmete devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Revi, halk gününde 8 saatte makam odasında 35 kişiyle bire bir görüştü.