Trabzonlu baba-oğul Mehmet ve Turan Efe Tüysüz’den 40 gündür haber alınamıyor. Evinden çıktıktan sonra amcaoğlu Adnan Tüysüz ile telefonla görüşen Mehmet Tüysüz, Rize’den gelen bir arkadaşıyla Çömlekçi’de buluşacağını belirterek telefonu kapattı. Bu telefon görüşmenin ardından Mehmet Tüysüz’den bir daha haber alınamadı. Mehmet Tüysüz’ün ortadan kaybolması üzerine yeğenini görmek üzere kardeşinin evine giden ağabey Kemal Tüysüz, yeğeni Turan Efe Tüysüz’e de ulaşamadı. Kemal Tüysüz ikinci kez polise giderek yeğeninin de babasından bir gün sonra kaybolduğunu söyledi. 

Trabzonlu baba-oğul Mehmet ve Turan Efe Tüysüz’den 40 gündür haber alınamıyor. Baba ve oğlunun hayatından endişe duyan aile, polisten yardım istedi.

ARKADAŞIYLA BULUŞACAKTI

Mehmet Tüysüz, Trabzon’un Çömlekçi Mahallesi’nde bir arkadaşıyla buluşmak üzere evden çıktı. Evden çıktıktan sonra amcaoğlu Adnan Tüysüz ile bir telefon görüşmesi yapan Mehmet Tüysüz, Rize’den gelen bir arkadaşıyla Çömlekçi’de buluşacağını belirterek telefonu kapadı. Bu görüşmenin ardından telefonu bir daha açılmayan Mehmet Tüysüz tüm aramalara rağmen bulunamadı.

AĞABEY KAPI ZİLİNİ ÇALDI

Bunun üzerine ağabeyi Kemal Tüysüz kardeşinin evine giderek zili çaldı. Kapıyı açan olmayınca yeğeni Turan Efe Tüysüz’ü cep telefonundan aradı. Turan Efe Tüysüz’ün telefonunun kapalı olduğu anlayan Kemal Tüysüz, bir gün bekledikten sonra yeniden polisin kapısını çaldı. Turan Efe Tüysüz’ün babasından bir gün sonra kaybolduğunu ileri süren Kemal Tüysüz kardeşi ve yeğeninin bulunmasını istedi.

AİLESİ, ESKİ EŞİNİ SUÇLADI

Tüysüz ailesi, bir süre önce eşinden boşandığı öğrenilen Mehmet Tüysüz’ün eski eşini ve yeni kocasını suçladı. Bu arada Mehmet Tüysüz’ün bir süre önce jandarmaya verdiği dilekçede, ‘Başıma bir olay gelirse, eski eşimin kocası sorumludur’ şeklinde bir dilekçe verdiği ileri sürüldü. POLİS KAMERADA İZ SÜRÜYOR  Mehmet Tüysüz’ün cep telefonunun son olarak nereden sinyal verdiği ve kimlerle konuştuğunu belirlemeye çalışan polis, son olarak Çömlekçi’de görülün Mehmet Tüysüz’ün güvenlik kameralarında izini sürüyor.

Günebakış.