Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Kayserispor maçında kulüp başkanı olarak son maçına çıktı. Karşılaşma sonunda duygusal anlar yaşayan ve gözyaşlarına hakim olamayan Muharrem Usta, maç sonunda beIN Sports'a konuşarak Çaykur Rizespor'un küme düştüğü geçen sezon Bursaspor ile oynadıkları maç öncesinde kazanmaları için elinden gelen her şeyi yaptığını söyledi. 

Muharrem Usta, Çaykur Rizespor'un küme düştüğü sezon Trabzonspor - Bursaspor maçı öncesi yaşananları şu sözlerle anlattı:

"GENÇ OYUNCULARIMIZ BENİ GURURLANDIRIYOR"Abdülkadir Ömür'ü hatırlıyorum. Bugün burada çok büyüdü. Artık başka bir levela geçti. Onlar benim çocuklarımın yerinde. Artık muhteşem bir Abdülkadir var. Gökdeniz ve Fatih'ten sonra uzun süren bir durgunluk dönemi vardı. Yusuf Yazıcı, Okay. Bu genç oyuncularımız beni çok gururlandırıyor. 

"BURSASPOR MAÇI ÖNCESİ PRİM VERMİŞTİM"

Bizim Rize ile uzun yıllardır süren aramızda tatsız bir durum var. Çok iyi hatırlıyorum. Ersun hocayı kamp varken ziyaret ettim. Gece gittim ve ona şunu dedim: "Hocam şu maçı kazanır ve kaybedersek sonuçları şöyle olur. Hepsini anlattım. İki şehrin arasında 30 yıldır süren bir sorun var. Bak ne güzel fırsat gelmiş, hadi bu sorunu kaldıralım. Ancak bu maçı kaybedersek ne oluru kötü bir şekilde anlattım. Artık top sizde. Hadi oyunculara da 70 bin, berabere kalırlarsa da 50 bin prim veriyorum. 

"RİZESPOR'UN KÜME DÜŞTÜĞÜ SEZON EN HÜZÜNLÜ DÖNEMİM OLDU"

Kardeş şehrimiz Rize. Ben gerçekten iki şehrin kardeşliğini pekiştirmek adına o günü hatırlamak adına hala üzülürüm. Keşke olsaydı ama bilsinler ki, Muharrem Usta gereken her şeyi yaptı. Trabzonlular, Rize ile olan dostluklarını kaybetmesinler. O benim en hüzünlü dönemim oldu. Hayatım boyunca unutamayacağım. 

KAYNAK:FUTBOLARENA