Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin Doğu Karadeniz Yürütme Kurulu Genel Kurulu’nda Suat Gürkök yeniden başkanlığa seçildi.
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Doğu Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanlığı için genel kurul yapıldı. Genel kurulda mevcut Başkan Suat Gürkök rakibi Mustafa Gümrükçüoğlu’na 45 oy fark atarak yeniden başkanlığa seçildi. 180 delegenin oy kullanma hakkı bulunan kongreye 155 delege katılırken, Suat Gürkök’e 99 oy, rakibi Mustafa Gümrükçüoğlu listesine ise 45 oy çıktı. Seçimlerin 2 yılda bir yenilendiği TÜRSAB’ın genel kurulunda 11 oy ise geçersiz sayıldı.
Başkan Suat Gürkök, seçim sonrasında yaptığı açıklamada, “Ben öncellikle seçime katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Demek ki yıllardır verdiğimiz emeğimizin karşılığını aldık. Biz hep beraberiz. Kazanan kaybeden yok. Üyelerimiz, sektörümüz ve bölgemiz kazandı. Hizmetlerimize devam edeceğiz. Çok daha işimiz var. Dertlerimizi anlatacağız. 2017’ye hazırlıklarımız var. Fuarlara katılmak için destek arayacağız. İcraatlarımıza devam edeceğiz. Bizim görevimiz hizmet hizmete devam edeceğiz” dedi.
Başkan adayı Mustafa Gümrükçüoğlu ise çok güzel bir yarış olduğunu belirterek “Mutlulukla keyifle sektörümüzün takipçisi olacağız. Bölge çalışma, hizmet bekliyor. Bizler medeni insanlarız. Bu sektörde yarışmanın nezaket içinde olacağını biliyorduk. Suat Bey’i tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.