Trabzonspor’da Erkan Zengin, Marko Marin, Özer Hurmacı, Fatih, Sefa ve Cavanda süresiz kadro dışı bırakıldı. Bu futbolcular takımdan ayrı çalışacak. Öte yandan Fenerbahçe maçında çıkan olayların ardından forma ve eldivenlerini sahaya bırakan Onur Kıvrak da camiadan özür dileyerek takımda kalacağını açıkladı.

Trabzonspor takım kaptanı Onur Recep Kıvrak, Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrası Trabzonspor formasını yere bırakmasının yanlış anlaşıldığını belirterek, içinde bulundukları durumdan dolayı ciğerinin yandığını söyledi.

Trabzonspor Takım Kaptanı Onur Recep Kıvrak, Avni Aker Stadyumu’nda yaşananlarla ilgili kulübün internet sitesinde açıklama yaptı.
Yıllarca emek verdiği ve canından çok sevdiği Trabzonspor’un içinde bulunduğu durumdan dolayı ciğerinin yandığını belirten Onur, “Dün oynadığımız maçta, görmek istemediğimiz olaylar yaşandı. Ben de Trabzonspor formasının asla ve asla bunları hak etmediğini belirtmek için bir hareket yaptım. Bu hareketim ne formaya ne de armaya yönelikti. Bu yüzden kimse yanlış anlamasın. Eğer yanlış anlayanlar oldu ise, özür dilerim” dedi.

Kaptan Onur Recep Kıvrak, Trabzonspor’un büyük bir kulüp olduğunun altını çizerek, “Şunu herkes iyi bilmeli ki, ben de bu şehrin bir evladıyım. Trabzonspor’un kaptanıyım. Bazen duygularımız, gerçeklerin önüne geçebiliyor” diye konuştu.

“Takımımızın daha iyi olması için gayret gösteriyoruz” diyen Kaptan Onur Recep Kıvrak, sözlerini şöyle tamamladı:"Elbette içinde bulunduğumuz bu durumdan çıkmak için gerek başkanımız gerekse de yönetim kurulumuz gayret gösteriyor. Ben, Avni Aker’den sonra Akyazı’da başlayacak yolculuğumuz için daha da tutkulu şekilde çalışacağım. Yeniden şampiyonluk kupalarını kaldıracağımız günleri hep birlikte görmek istiyorum. Gelecekteki büyük başarılar için üzerime düşeni en iyi şekilde yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.”