Trabzonspor ile Osmanlıspor arasında Hüseyin Avni Aker'de oynanan karşılaşmaya bordo-mavililerin protestosu damga vurdu.

Geçen hafta Galatasaray deplasmanında hakem Deniz Ateş Bitnel'in kararlarına ciddi şekilde tepki gösteren ve maçta 4 futbolcusu kırmızı kart gören Trabzonspor, TFF'den beklediği yönde kararlar çıkmayınca durumu protesto etti.

Osmanlıspor maça santrayla başlarken, Trabzonsporlu hiçbir futbolcu rakibine müdahale etmedi ve olduğu yerde kaldı. Osmanlıspor, Trabzonspor'un bu protestosu karşısında pas yaparak beklemeyi tercih etti. Tribünlerdeki taraftarlar da alkışlayarak, protestoya eşlik etti.

Trabzonspor'un tepkisi 30 saniye sürdükten sonra bordo-mavili futbolcular, Osmanlısporlu futbolculara pres yapmaya başladı ve oyun normal akışına döndü.

Bu arada Trabzonsporlu taraftarlar, bu protestonun ardından Salih Dursun'a tezahüratlarla büyük destek verdi. Ayrıca taraftarlar sık sık "Futbolun katili Türk hakemleri" yönünde tezahüratlarda bulundu.



AHMET ŞAHİN GERİ PASTA TOPU ELİNE ALDI AMA...

Öte yandan Osmanlıspor kalecisi Ahmet Şahin, Trabzonsporlu futbolcuların protestosunun bitmesinin ardından santra sonrası arkaşından gelen pasta topu eline alması dikkat çekti. Karşılaşmanın hakemleri geri pası atlarken, Ahmet Şahin degaj yaparak oyunu başlattı.