İzmir ticaret ve daha birçok organizasyona ev sahipliği yapıyor. Bu yönü ile çok fazla dışarıdan yolcu almaktadır. ATS Transfer İzmir’ in bu yönüne hizmet etmek amacı ile kurulmuştur. İzmir ATS Transfer şirketi transfer, ulaşım ve organizasyon hizmetleri veriyor. İzmir turizm şehri olarak transfer ve ulaşım yönünden özellikle Türkiye’ nin en büyük hava alanlarından birine sahip olduğundan ulaşım yönünden büyük bir kitle hizmete ihtiyaç duyuyor. Ayrıca birçok bayinin toplantılarına ev sahipliği yapıyor. Birçok konser İzmir’ de gerçekleşiyor. Hatta dünyaca ünlü sanatçıların da rağbet ettiği şehirde hava alanı aktif olarak kullanılıyor.İzmir havalimanı transfer hizmetlerine ünlü kesim de dahil olmak üzere birçok iş adamı ve yolcu ihtiyaç duyuyor. Bazen büyük ekiplerin de taşınması gerekebiliyor. Merkez niteliğinde olan İzmir’ in Ege Bölgesi’ ndeki birçok yere de kolay ulaşım için kullanıldığını biliyoruz. Bu yüzden Ege’de birçok yere İzmir havaalanı transfer hizmetlerinden faydalanarak güvenle ve konforlu araçlar ile gidebilirsiniz.


İzmir Hava Limanından Direk Gidebileceğiniz Noktalar:

Ege bölgesinde herhangi bir yere konser, seminer ya da kongre organizasyonları, düğün gibi etkinliklere katılacaksanız ATS Transfer güvencesi ile İzmir Adana Menderes Havaalanı’na sonrasında da ATS Transfer ile anlaştığınız bölgeye beklemeden güvenle hızlıca gidebilirsiniz. Birçok noktadan önceden planlayarak hiç sıkıntı çekmeden sizi uzaman kadromuz ile ulaştırıyoruz. Bu noktalar;

·        Adnan Menderes Havaalanı’na İzmir transfer hizmeti veriyoruz. Birçok noktadan konforlu bir şekilde size ava alanına ulaştırıyoruz.

·        İzmir Şehir içi ulaşım hizmeti sunuyoruz. İzmir içerisinde sizi dilediğiniz yere ulaştırıyor. Şehir içi gezilerinizde size ulaşım hizmeti sunuyoruz.

·        Çeşme ve Alaçatı gibi gözde tatil noktalarına ulaşım sağlıyoruz.

·        Kuşadası, Didim ve ya tatil cennetleri Bodrum ve Marmaris’ e rahat bir tatil yaşamanız için sizi ulaştırıyoruz.

·        Özdere ya da Foça, Ayvalık gibi tatil bölgelerine ve diğer tüm Ege Bölgesi il ve ilçelerine, tatil beldesi ve köylere özel ve konforlu transfer hizmetini ATS Transfer farkı ile sunuyoruz.

·        İzmir içi ve dışında istediğiniz adres veya otele ulaşımın kolay ve güvenli yolunu ATS Transfer ile sağlıyoruz.

Türkiye’ de çok fazla hava alanı bulunmasına rağmen çoğunda direk uçuşlar bulunmuyor. Türkiye’nin en büyük hava limanları olan İstanbul, Ankara ve İzmir’e uçuşlar oluyor. Sonrasında aktarmalı uçuşlar ile gidilmesi gerekiyor. Bu da bilet fiyatlarını iki katına çıkartıyor. Oysa eğer Ege Bölgesine bir yere gidiyorsanız ek uçuş almanıza gerek yok. Hele birde kalabalıksanız uçuk fiyatlar ödemek yerine ATS Transfer ile daha ekonomik ve konforlu bir şekilde sizi ve ailenizi evinize ulaştırıyoruz.İzmir havalimanı transfer hizmeti ile yukarıda saydığımız noktalardan kolayca ulaşım sağlıyoruz.

Kaliteli hizmet için en iyi araçlar ile hizmet vermekteyiz. Sadece tek kişi için değil aileniz ve ya toplu ulaşım hizmetini de sunuyoruz. ATS Transfer ile seçebileceğiniz seçenekler;

·        Sedan tipi lüks araçlar için 1 kişiden 4 kişiye kadar taşıma hizmeti sunuyoruz. Tek kişi ya da maksimum dört kişi ile fark etmeden en uzak noktaya kadar sadece araç fiyatı ile ulaşım sağlamaktayız. Minimum araç fiyatımız 60 TL den başlayarak en uzak noktaya turistik noktasına göre 380 TL ye kadar çıkmaktadır.

·        Vito tipi konforlu ve son derece lüks araçlarımız ile 1 kişiden 6 kişiye kadar ulaşım ve transfer hizmeti sunuyoruz. Taksi hizmetleri ile birlikte uzak mesafe kalabalık aileler için araç hizmetimizle konforlu şekilde hizmet vermekteyiz. İzmir şehir merkezinde 100 TL den başlayan hizmetimiz en uzak noktaya 680 TL ile verilmektedir.

·        Minibüs tipli araçlar ile toplu taşıma hizmetleri de verilmektedir. 1 kişiden başlayarak en fazla on 16 kişiye kadar araçlarımız bulunmaktadır. Dilerseniz birkaç araç ile tur hizmetlerinizi yürütebiliriz. Kalabalık turlarınız için sizi İzmir havaalanından gerçekleşecek transfer hizmetimizle alıyoruz. Valizlerinizi taşıma derdiniz olmadan sizi birçok tatil belgesine tur grubunuz ile ulaştırmaktayız. Kalabalık gruplarda otobüslerde eziyet çekme derdiniz olmadan size özel aracınız ile şoför hizmetiyle birlikte otelinize kadar size transfer hizmetimizi sunuyoruz.

Bu çeşit hizmetler kilometreye göre değerlendirilerek gidilecek şehre göre ücretlendirme yapılmaktadır. ATS Transfer sadece araç ücreti alır. Kişi başı ücret almamaktadır. Böylece bazı durumlarda aktarma yapacaksanız otobüs ya da uçak ücretleri kişi başı alındığından daha ucuza ATS Transfer ile yolculuk yapabilirsiniz. İzmirlilere büyük bir avantaj sunan ATS Transfer ile yapılan organizasyonların tadını çıkarabilirsiniz.

İzmir transfer hizmetlerinin önemi son derece artmaktadır. Artık birçok kişi uçak turizmini kullanmaktadır. Turlarda bile uçaklı turlara çıkılmaktadır. Fakat hava alanlarının yetersizliği nedeniyle istenilen noktalara tam olarak ulaşım sağlanamıyor. ATS Transfer olarak sadece taşıma değil otel hizmetlerinde de sizlere rezervasyon kolaylığı sağlıyoruz. Anlaşmalı olduğumuz oteller ile aranızda ulaşım hizmetine ek olarak rezervasyon yapıyoruz. Uçak biletini ayarladıysanız ve kalacak yeriniz henüz belirlenmemişse sitemizden iletişim bilgilerimizi edinerek firmamız ile temasa geçebilirsiniz. Size güzel bir tatil için elimizden gelen hizmeti veriyoruz. Siz de ATS Transferi tercih ederek güvenli ve konforlu bir ulaşım hizmetinden faydalanabilirsiniz. Gerekli rezervasyon işlemlerini sitemizden iletişim adresimize ulaşarak gerçekleştirebilirsiniz. Çeşitli araba markaları ile sizlere hizmet sunmaktayız. Uzaktan yakına İzmir ve çevresinde lüks araçlar ile yolculuk yapmanın keyfini yaşamak için daha fazla beklemeyin. Yolunuz İzmir’e düştüyse siz de ATS Transferin memnun müşterileri arasına katılın.



ATS Transferden Nasıl Rezervasyon Yaptırabilirim?

İzmir ATS Transfer ve ulaşım hizmetlerinden yararlanmak için önce web sitemize girin. Sitemizde sağ kısımda bir rezervasyon menüsü bulunmaktadır. Gidiş, dönüş ya da gidiş – dönüş hizmetlerini birlikte alabilirsiniz. Böylece kampanyalarımızdan da faydalanabilirsiniz.

Öncelikle İzmir Adnan Menderes Hava Limanı’ndan gideceğiniz transfer bölgesini seçiyorsanız Ege Bölgesi’nde birçok noktaya transfer hizmetimiz vardır. Rezervasyon yaptırılacak kişinin Ad ve Soyad bilgilerini giriyorsunuz. İletişim kurulması için bir iletişim numarası ve rezervasyon bilgilerinizi yollamamamız için bir e- mail adresi giriyorsunuz. Uçuş Bilgileriniz belirli ise bunları da girmeniz gerekmektedir. Uçuş bilgilerinizi kesinleştirdikten sonra rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ediyoruz. Havayolu şirketini seçerek İzmir havaalanı transfer olduğundan sistemde Adnan Menderes Havaalanı’nın seçilmiş olduğunu göreceksiniz. Havaalanına geleceğiniz tarihi belirtmeniz gerekiyor. Uçağın tahmini iniş saatini belirtmeniz sizi orada bekletmemek ve gerekli bagaj işlemlerini zamanında yapmamız için gereklidir. Eğer İzmir’i bilmiyorsanız rahat olabilirsiniz deneyimli elemanlarımız sizi karşılamaktadır. Şehir olacak transfer olacağı bölge ve gideceğiniz adres ya da otelin bilgilerini girmeniz gerekiyor. Hizmetini almak istediğiniz araç tipi ve transfer edilecek kişi sayısı yazılmalıdır. Eğer dönüş için de hizmetimizden yararlanacaksanız dönüş bilgilerini de doldurmanız gerekecektir. Dönüş tarihinizi belirterek sizi İzmir Adnan Menderes Hava Limanı’na bırakmamız için uçağınızın kalkış saatini bildirmeniz gerecektir. Buna göre ATS Transfer hizmetleri uçağa gecikmeden yetişmeniz için size en uygun yola çıkma saatini ayarlayacaktır. Dönüş hizmetimizde deneyimli elemanlarımız ile gerekli Check in sürecini gerçekleştirmeniz için belirli bir süre önceden hava alanında olacak şekilde hizmet sunmakta