Türkiye çapında yapılan, GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ tarafından organize edilen QM AWARDS 2016 ÖDÜLLERİ, Antalya Barut Hotel Lara’da sahipleriyle buluştu.
 
Bu sene ilk kez Karadeniz bölge otellerinin de bulunduğu yarışmada “Türkiye'nin En İyi Yönetilen Karadeniz Bölgesi Şehir Oteli” kategorisinde North Point Hotel Samsun Birincilik Ödülünü kazandı. Ödül töreninde görüşlerini aldığımız North Point Hotelleri yatırımcısı Süleyman Eldemir "Ulusal ve uluslar arası otel zincirleri arasından öne çıkarak yedi bölgenin otellerimizin olduğu ikisinde de finale kalmak gurur vericidir. Karadeniz bölgesinde Samsun North Point Otel olarak birinci olmak gururumuzu perçinlemiştir. Zincir guruplarla yarışımızda başarımızın sırrı amatör ruhla çalışan profesyonel yöneticilerimiz ve kalite zincirimizdir. Bu zincirin halkalarını koordinatörümüzden bellboylarımıza, kat hizmetlerinden resepsiyon görevlilerimize, tedarik zincirimizden misafirlerimize kadar tüm çalışma arkadaşlarımız ve dostlarımız oluşturmaktadır. Bu başarı tamamen onların sayesindedir. Şirketimize, ailemize ve şehrimize katkılarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.” Dedi.



North Point Hotel Genel Koordinatörü Murat Toktaş ise “Yıllardır bölgeye hizmet veren ve her geçen gün yeniliklerle yoluna devam eden otelimizin sektör profesyonelleri tarafından ödüle layık görülmesi bizleri gururlandırdı. Bu başarı personel ve müşteri odaklı inovatif düşünce ile yola devam etmenin bir sonucu oldu. Ayrıca Denizli North Point Hotel'in de “Türkiye'nin En İyi Yönetilen Ege Bölgesi Şehir Oteli” arasında ilk üçe kalması bizi gururlandırdı.” dedi.

QM ÖDÜLLERİ NEDİR ?
QM Ödülleri; GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ’nin ( Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği resmi yayını), turizm endüstrisinde  kaliteyi YÖNETMENİN önemini  vurgulamak amacıyla 2010 yılında düzenlemeye başladığı, uluslararası arenaya taşımayı hedeflediği, Türk turizminin en kapsamlı ödül törenidir.  Bu yıl 7.si düzenlenen QM Ödülleri; çağımız gerçeklerini kavramış, kurumsallaşma ve markalaşma sürecinde önemli mesafeler kat etmiş olan otel, grup, yatırımcı, bölge, tur operatörü, acente, kişi, kurum ve özel teşebbüsleri, takdir ve teşvik etmektedir.

OYLAMA SİSTEMİ
“Quality Management” ÖDÜLLERİ, iki aşamalı oylama sistemi ile sahiplerini bulmaktadır. Oylama, yaklaşık 50 bin turizm endüstrisi profesyonellerinin, çalışanlarının, üyelerinin ve yatırımcılarının katılımıyla gerçekleşmektedir. Qm oylaması; GM okurlarına ve turizm endüstrisine e-posta ve online sitesi üzerinde yer alan oylama linki ile sunulmaktadır. Oylamalar sonucunda oluşan nihai adaylar, POYD yönetimince değerlendirilerek kazananlar belirlenmektedir.