Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında çalışmalarına devam ederken Ünalan Mahlallesi Yiğit Sokak sakinleri mahallelerinde yapılan yol ve kaldırım çalışmaları ile ilgili memnuniyetini ifade eden bir pankart hazırlattı.
Uşak Belediyesi kış ayları yaklaşırken hazırlıklarını halkın daha konforlu bir kent yaşamı sürdürebilmeleri ve mağduriyetleri asgari seviyede tutmak amacıyla mahallelerde bulunan yol ve kaldırım çalışmalarına hız verdi. Bir taraftan ikinci battı çıktı süratle tamamlanırken diğer taraftan da Karayolları tarafından Ulubey yolunda yapılan çalışmalar kısa süreliğine hayatı bir nebze zorlaştırsa da Uşak Belediyesinin yaptığı çalışmalar Mahallelerde takdir toplamaya başladı.
Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde Nurullah Cahan’ın projelerinden olan ‘’Ulaşılabilir Uşak Projesi’’ hedefinde hızlı adımlarla yola devam eden Uşak Belediyesine İlk teşekkür Ünalan Mahallesi sakinlerinden geldi. Ünalan Mahallesi Yiğit Sokak sakinleri dün akşam sokaklarında yapılan ve kısa sürede tamamlanan yol ve kaldırım çalışmalarından duydukları memnuniyeti dev bir pankart açarak Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a teşekkür ettiler.