Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Tapu ve Kadastro bilgilerinin güncel haline elektronik ortamda erişilebilmesi için protokol anlaşması yaptıklarını belirterek, “Kurumlar arası işbirliği şehrimizi inşallah daha ileriye götürecek” dedi.
Uşak Belediyesi ile Tapu ve Kadastro Bölge ve İl Müdürlüğü protokol anlaşması için bir araya geldi. Gerçekleşen protokol anlaşmasının, kullanıcıların güncel bilgilere daha rahat ulaşabilmesi ve teknolojiden sonuna kadar faydalanabilmeleri amaçlandığı için yapıldığı belirtildi. Yapılan toplantıya Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Denizli Bölge Müdürü Süleyman Özen’in yanı sıra Bölge Müdür Yardımcıları ve İl Müdürleri katıldı.
Yapılan anlaşmanın ardından açıklamada bulunan Bölge Müdürü Süleyman Özen, “Sayın Başkanımızla beraber karşılıklı bir protokol anlaşması yaptık. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün tapu kayıtlarının bilgisayar ortamlarına aktarılıp kullanıcılara, kamu kurum ve kuruluşlarına rahatça sunulabilmesi amacıyla yapılan bir protokol çalışmasıydı. Bu anlaşma ülkemize, Uşak ilimize, halkımıza ve Tabu Kadastro camiasına hayırlı olmasını temenni eder, Sayın Başkanıma da görevlerinde başarılar dilerim” ifadesini kullandı.
Bilgi çağında yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise, “Kurumlar arası işbirliği şehrimizi inşallah daha ileriye götürecek. Artık tapudaki kayıtları da belediyemiz online olarak görecek. Halkımıza hizmetlerimizi daha üst noktalara taşıyacağız” dedi. Kurumlarla ortak çalışmalar yapacaklarının altını çizen Başkan Cahan, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız, Bölge ve İl Müdürlüklerimizle koordineli bir şekilde çalışıp halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Katkılarından dolayı başta İl Müdürlerimize, Bölge Müdürümüze ve Bölge Müdür Yardımcılarımıza teşekkür ediyor, anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.