Vali Baydaş Salarha Vadisi’ndeki ilk olarak 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yeniden Salarha Belediye Başkanı seçilen Hasan Kara’yı ziyaret ederek tebrik etti, başarılar diledi ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretlerine Muradiye Belediye Başkanlığı ile devam eden Vali Baydaş, yeniden Belediye Başkanı seçilen Musa Süreyya Balcı’yı tebrik etti. Muradiye Beldesindeki devam eden çalışmalar hakkında bilgi alıp başarılar diledi.

Belediye Başkanlığı ziyaretleri sonrası hizmete yeni giren Muradiye Gençlik Ofisi’nde incelemelerde bulunan Vali Baydaş, burada sosyal aktivite alanlarını gezerek eski İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı ile bir setlik masa tenisi oynadı.

Ardından, Muradiye Osman Efendioğlu Halk Kütüphanesi’ni ziyaret ederek kütüphane hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Gençlerin çokça kitap okumaları hakkında tavsiyelerde bulunan Vali Baydaş, bu alanların etkin bir şekilde kullanılması gerektiğini belirtti.

Salarha Vadisi’ndeki son ziyaretini Andon İçme Suyu Arıtma Tesislerine gerçekleştiren Vali Baydaş, burada Rize Belediyesi Başkan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel’den tesis hakkında bilgiler alıp su arıtma sahasını gezdi.

Belediye Başkanı Balcı “yaparsa AK Parti yapar” Belediye Başkanı Balcı “yaparsa AK Parti yapar”

Vali Baydaş’a ziyaret ve incelemelerinde İl Müftüsü Naci Çakmakçı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı ve İl Genel Meclis Eski Başkanı Mehmet Kazancı eşlik etti.