Van İl Sağlık Müdürlüğü Özel Sağlık Hizmetleri Şubesi Ağız Diş Sağlığı Birimi tarafından diş hekimlerinin katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.
İl Sağlık Müdürlüğünün toplantı salonunda gerçekleşen istişare toplantısına il ve ilçelerde görev yapan diş hekimleri katıldı. Konu ile ilgili konuşan Özel Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Zehra Atay, diş hekimlerinin dilek ve önerilerinin alındığını belirterek, “Mevcut sorunlar üzerine konuşuldu, kaçak diş muayeneleri ile mücadele hakkında Sağlık Bakanlığımız ve müdürlüğümüzce yapılan ve yapılması planlanan konular üzerine tartışıldı.
Düzenlemiş olduğumuz toplantıda, 2016 yılı içerisinde özel poliklinik ile özel muayenehanelerde yapılan denetim sonuçları değerlendirilerek, özellikle tıbbi atıkların bertarafı konuları görüşüldü. Ağız ve Diş Sağlığı Biriminde görevli Dt. Cihat Türkoğlu tarafından denetim sonuçlarının değerlendirilmesi ve yapılacak denetimlerde beklentiler tartışıldı. Ağız ve diş sağlığı tarama programlarına ve projelere katkıları olan diş hekimlerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.