Van Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası tarafından düzenlenen ‘meslek Büyüklerimizle buluşuyoruz’ etkinliğinin bu ay ki konuğu Veteriner Hekim Mehmet Canbazoğlu oldu.
Van Bölgesi Veteriner Hekimleri Odasının toplantı salonunda düzenlenen ‘meslek büyüklerimizle buluşuyoruz’ etkinliğine çok sayıda veteriner hekim katıldı. Van Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bünyesinde uzun yıllar veteriner hekimlik mesleğini icra eden ve Van İl Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Canbazoğlu’nun konuk olarak katıldığı etkinlikte 30 yıl boyunca karşılaştığı bilgi ve tecrübelerini meslektaşlarıyla paylaştı. Meslektaşlarına onurlu durmalarını, mesleği icra ederken kendisini ezdirmemesi gerektiğini ifade eden Canbazoğlu, meslektaşlar arası iletişimin de önemine vurgu yaptı.
Van’da uzun yıllar hizmet eden, tüm veteriner hekim ve yetiştiriciler tarafından çok sevilen Veteriner Hekim Mehmet Canbazoğlu’na Van Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Doç. Dr. Lokman Aslan tarafından plaket takdim edildi.
Toplantı, karşılıklı dilek ve temennilerle sona erdi.