Birlik ve dayanışmayı güçlendirmek, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerin sevgi ve dostluk bağlarını kuvvetlendirmek, kardeşlik ve işbirliği duygularını geliştirmek karşılıklı birbirlerini tanımalarını sağlamak amacıyla Çayeli’den, Erzurum Köprüköy’e kardeş okul dayanışması sağlandı.

Çayeli Yamantürk Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinden oluşan bir gurup Köprüköy ilçesi Karataşlar İlkokulu´na maddi ve manevi desteklerini sunmak amacıyla ziyaret gerçekleştirdi.

Okul müdürü Zafer Güngör, öğretmen Yahya Arslan, Yardımcı personel Fuat Topçi ve öğrenciler Yiğit Çağlar Kısır, Nursema Kork, Efe Keskin, Sudenaz Kolcuoğlu ile birlikte gerçekleşen ziyarette Çayeli’den götürülen hediyeler Karataşlar Okulu’na teslim edilirken , öğretmen ve öğrenciler beraber zaman geçirerek kaynaşma sağlandı.

Yamantürk Ortaokulu Müdürü Zafer Güngör “Bu ziyaret kapsamında şoförümüz Mustafa Kemal Kamacıoğlu’na ve bizlerden desteklerini esirgemeyen Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin beyefendiye teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Haber: Arzu ERBAŞ