Rize ve bölge basınının tanınmış isimleri, serbest gazeteci yazarlar Bayram Ali Kavalcı ve İsmet Kösoğlu, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse’ye makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

Yaklaşık altı ay önce, Rize Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan ve kısa sayılacak bir zamanda Rizeli hemşerilerinin sevgisini kazan, Rize Cumhuriyet Başsavcı Osman Köse’ye nezaket ziyaretinde bulunan, Rize’nin en eski gazeteci ve yazarları Bayram Ali Kavalcı ve İsmet Köseoğlu, Adalet Bakanlığının ülke genelinde ve Rize Cumhuriyet Başsavcılığın, Rize diğer kurum ve kuruşlularıyla birlikte, Rize’nin huzuru, asayişi ve mutluluğu noktasında yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı Rize Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse’ye tebrik ve takdirlerini sundular.

Rize Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, Rize’nin ve bölgenin bir hayli güçlü yazılı ve görsel basın mesleklerinde, daima devletinin ve milletinin yanında yer alan Rize’nin yetiştirdiği tecrübeli gazeteci hemşerilerimin ziyaretlerinden şahsım ve teşekkülüm olarak mutluluk duydum. Bendenizde bölgenin bir insanı olarak, Rize’de görev yapmakta olan tüm yazılı ve görsel basının teşekkülümüze karşı var olan, saygı, sevgi ve yapıcı yaklaşımlarına çok teşekkür ediyorum. ”dedi.