İstanbul'da inşaat ve yapı yönetim alanın da faaliyet gösteren MNS Yapı İnşaat ve Karadeniz Yapı Yönetim Firması hizmetleri ile sektörün enleri arasına girme yolun da hızla ilerliyor.

Sektörde kısa sürede adından söz ettiren şirketin kurucusu Suat Sandalcı ailevi nedenlerden dolayı geçtiğimiz günler de geldiği Rize’de Gazete Rize'nin sorularını yanıtladı

Kurduğu şirketten, kısa sürede ulaştığı başarıdan ve ideallerine sorduğumuz soruları yanıtlayan Sandalcı: “Karadeniz Profesyonel Yapı Yönetim Şirketi 2010 yılında Suat Sandalcı tarafından kurulmuştur. Samsun'da kurulan firmamız İstanbul'da hizmetlerine devam etmektedir. Temelleri 2010 yılında atılan Sandalcı Grup 7 yıllık yolculuğunda, değişimin hep bir adım önünde giderek sadece Türkiye’nin değil Avrupa'nın da en büyük ve başarılı gruplarından biri olmayı hedeflemiştir. Tüm yönetim faaliyetlerinde ve inşaat sektörün de uluslararası standartlara uyum ve sürekli gelişim amacını gözeten Karadeniz Profesyonel Yapı Yönetim ve MNS Yapı İnşaat Ve Proje Uygulama Türkiye’de yakaladığı başarıyı dünyada yakalama hedefine adım adım ilerleyen bir profesyonel yapı yönetim firmasıdır.”

Hasan Ekşiye Teşekkür Plaketi

 Türkiye'nin neresinde olursak olalım, Rabbimizin izni ve müsaadesi ile bu yolda ölümde olsa, ayrılık da olsa MNS Yapı İnşaat Ve Proje Uygulama Ve Karadeniz Yapı Yönetim Firması olarak Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte olmamız gerek diyen Suat Sandalcı, Rize yolculuğu dönüşün de Ekşi Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ve Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyon Başkanı Rizeli İş Adamı Sayın Hasan Ekşi İle buluştuklarını belirterek değerli büyüğümüz SN. Hasan Ekşi beyefendi ile birlikte ikinci toplantımızda yurt içi ve yurt dışı projeler hakkında olumlu onaylarını almış bulunmaktayız açıklamasında bulundu.

Suat Sandalcı Ekşi Grup Holding Başkanı Hasan Ekşi'ye ülkemizde ve yurt dışında gerçekleştirmiş olduğu yatırımlar ve ülkeye sağladığı artı istihdam faaliyetlerinden dolayı teşekkür plaketini sundu.

Toplantıya katılan MNS Yapı İnşaat Ve Proje Uygulama Genel Koordinatörü Davut Çap, İnşaat Teknikeri Necati Bayram ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Ekşinin Olumlu Düşünceleri Dolayısı İle Mutlu Olduklarını Belirttiler.

Türk Siyasetine Yeni Bir Rizeli mi Giriyor?

Sosyal medyada kendisi için yapılan yorumlarda ayrıca hemşerileri ve de tanıdığı siyasi büyükleri tarafından siyasete atılması için yönlendirilen Suat Sandalcı siyasete atılabileceğini belirtti.

2019 Yılında yapılacak olan seçimlerde görev verilmesi halinde görevden kaçmayacağını belirten Sandalcı: “Siyasete atılmam konusunda yakın çevrem, dostlarım, sosyal medyadaki takipçilerim ve yakinen tanıdığım siyasi büyüklerimin yoğun bir desteği var. Ancak siyasette “Görev İstenmez Verilir” düsturu bizim ilkemizdir. Sonuç ne olursa olsun eğer ülkemize ve milletimize yararlı bir siyasetçi olabileceksek Allah bize nasip etsin.

Devletin ve milletin bölünmez bütünlüğünü koruyarak, ecdadımızın bize emanet ettiği bu kutsal topraklar üzerin de vatan toprağı üzerin de doğulusu batılısı güneylisi kuzeylisi Karadenizlisi Akdenizlisi ile hepimiz ezanımızla bayrağımızla özgür yaşamayı sağlamak, aramızdaki her türlü fitneyi fesatı ortadan kaldırmak ve neticede emek veren emeğini alsın çalışan karşılığını bulsun üretenin ürettiğinin karşılığı verilsin nimet kullananlar külfete de katlansın külfete de katlananlar biraz da nimete ulaşabilsin. Bu uğur da biz Karadenizlilere hem iş hem de siyasi yaşam da çok iş düşüyor.” Dedi.