3’üncü Radyo Akademi Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Rize Vitamin FM ise, 'Karadeniz'in En İyi Radyosu' ödülüne sahip oldu.
İstanbul Beykoz Belediyesi ev sahipliğinde, Yunus Emre Enstitüsü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünün katkılarıyla bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Radyo Akademi Ödülleri Camal Reşit Rey Konser Salonunda gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.



Yapılan oylamalar sonucu ise, Rize'nin Ardeşen İlçesinden yayın yapan "88.4 MHZ Vitamin FM", 'Karadeniz'in En İyi Radyosu' ödülüne layık görüldü.


Ödülü ise Vitamin FM Genel Müdürü Adem Akatin, Genel Yayın Yönetmeni Ömer Faruk Zenginal ve Reklam Müdürü Utku Devrimsel birlikte aldı.



Burada bir teşekkür konuşması yapan Vitamin FM Genel Yayın Yönetmeni Ömer Faruk Zenginal, "Türkiye'nin en kuzeyinden, Rize'nin şirin ilçesi Ardeşen'den gelip bu ödülü aldık. Çok özel bir şey söylemek istiyorum. Sadece 28 bin nüfusun bulunduğu bir ilçedir Ardeşen. Ama Tüm Karadeniz'in ve Türkiye'nin oylarıyla bu güzel ödülü aldık. Katkısı olan herkese, özellikle dinleyicilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu ödül, 'HİLORSAN' Grubu Bünyesinde bulunan Vitamin FM ailesine ve Karadeniz'e hediye olsun." dedi.



Tiyatro ve televizyonun usta isimlerinden Behzat Uygur'un sunuculuğunu üstlendiği geceye Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Engin Altan Düzyatan, Çağatay Akman, Ahmet Selçuk İlkan, Burcu Güneş, Harun Kolçak, Gezegen Mehmet gibi çok sayıda ünlü isim katıldı.