Sahil Camii’nde şehit er Uğur Korkmaz’ın cenaze törenine katılan Rize Baro Başkanı Avukat Mehmet Çırakoğlu, tabutu başında bulunan baba Yılmaz Korkmaz ile görüştü. Şehit babasına taziyelerini ileten Çırakoğlu, aileye başsağlığı dileğinde bulundu.

Türkiye'de yapılan en acımasız ve kanlı terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Rize Baro Başkanı Mehmet Çırakoğlu, şu açıklamalarda bulundu.

“Bu saldırıları gerçekleştirenlerin amacı bizleri yıldırmak, korkutmak ise bilmeliler ki bizler cumhuriyet için, demokrasi için hukukun üstünlüğü için ve insan hakları için bu ülkede barış içinde, huzur içinde yaşamak için elimizden gelen mücadeleyi sonuna kadar sergilemeye hazırız. Düne göre bugün daha da kararlıyız. Hiç kimse bizleri yıldıramaz, hiç kimse bizleri korkutamaz. Terör yıldırmaksa yılmayacağız. Sindirmekse amacı sinmeyeceğiz. Asla korkmayacağız. Onun amacına ulaşmasını mutlaka engelleyeceğiz. Bölünmeyeceğiz, böldürtmeyeceğiz. Terör kendi alçaklığının çukurunda boğulana kadar mücadele vereceğiz.”