Rize’de başarılı projelere imza atan iki kurum bu seferde tebessüme vesile olabilmek için yollardaydılar. Erzurum Merkez’e 175 km. uzakta olan Karaçoban köy okuluna ve Aziziye’de bulunan köy okullarını ziyarete gittiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kusva Gençlik Hareketi Genel Başkanı Burak AK; Daha önce Şırnak, Mardin, Şanlıurfa, Diyarbakır, Sakarya ve Sivas’a da gitmiştik. Hedefimiz ülkemizin dört bir yanında ki genç kardeşlerimize ulaşıp tebessümlerine vesile olabilmek. Dünya’nın en mutlu insanlarından biri olmak istiyorsanız bir çocuğun tebessümüne vesile olun. Bunun lezzetini aldıktan sonra asla bu tip projelerden geri kalamazsınız. Ayrıca Rize Genç Kızılay ile birlikte projemizi gerçekleştirdik. Toplamda 158 kardeşimize ulaştık, projemizde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Rize Genç Kızılay Başkanı Mehmet Mesut Köse ise; Projelerimize her geçen gün yeni bir tanesini eklemek bizleri mutlu etmekte. Bugün Erzurum’daydık yarın ise ülkemizin başka bir bölgesinde olacağız, yorulmadan, bıkmadan çalışmalarımıza devam edeceklerini belirtti ve projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haber: Bayram Ali Kavalcı