Rizeli, gazeteci yazar İsmet Kösoğlu, Rize Kızılay Şubesine yapmış olduğu 28 ünite kan bağışından dolayı, TürkKızlayı Kan Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından kendisine törenle, Gümüş Madalya ve Gümüş Madalya beraatı taktim edildi.

Rize’de gerçekleşen törende konuşan, TürkKızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet İşgüzar, “Türk Kızılay’ımızın 149 yılının Kızılay haftasını kutlarken, memleketim Rize’de bulunmaktan mutluyum. Rizeli hemşerilerimizin Kızılay’ımıza gösterdiği üstün bağışları için minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum. Bu çalışmaların güzel bir örneği, gazeteci yazar İsmet Kösoğlu hemşerimizin gümüş madalyasını kendisine tevdi ettim. Örnek davranışı nedeniyle istikrarlı bir şekilde kan bağışında bulunan sn. Kösoğlu’nu tebrik ediyorum. İnşallah bir sonrasında altın madalyasını da kendisine taktim etmek yine bana nasıp olur. Bu duygularla Türk Kızılay’ına kan bağışında bulan duyarlı hemşerilerime teşekkürleri sunuyorum. ”dedi.

Gazeteci, yazar İsmet Kösoğlu’na Gümüş Madalya ve Gümüş Madalya Beratı takım törenine, Rize Kızılay Şube Başkanı Bahattin Karali, Rize Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Sami Yıldırtan ve Rize Kızılay Şubesi görevlileri katıldılar.

Törende konuşan yazar İsmet Kösoğlu, “Rize Kızılay’ımıza en çok kan bağışında bulanan kişi olarak daha önce bronz madalya almıştım. Bugün ise, 28 ünite kan bağışında bulanarak gümüş madalya işe ödüllendirildim. Önümüzdeki sürede inşallah 35 ünite kan bağışına ulaşarak altın madalya ödülünü almayı, Allah nasip eder inşallah. Sağlığım el verdiği müddetçe Türk Kızılay’ına vatandaşlık görevimin gereği olarak kan bağışında bulunmaya devam edeceğim. ”dedi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI