Çankırıİl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, "Her türlü bağımlılığın karşısında toplumun bilinçlenmesi sağlıklı ve kaliteli bir hayat sürmesi için halkımızın yanındayız" dedi.

Yeşilay Şube Başkanı İsmail Özcan ve yönetim kurulu üyeleri, ‘Yeşilay Haftası’ çerçevesinde İl Sağlık Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Ziyarette, YEDAM faaliyetleri ve müdürlükteki görev alanları çerçevesinde bulunan bağımlılıkla mücadele faaliyetleri istişare edildi. Bağımlılıkla mücadelede okul ve halk farkındalık eğitimlerinin önemi, günümüzde artan teknoloji bağımlılığı ile ilgili yapılacak ortak faaliyetler ve alkol, tütün, uyuşturucu gibi tüm bağımlılıklarda halk sağlığının önemi istişare edildi.

5 ülkeden 26 ressam eserleriyle Ilgaz’ı anlattı: Açılan sergi yoğun ilgi gördü 5 ülkeden 26 ressam eserleriyle Ilgaz’ı anlattı: Açılan sergi yoğun ilgi gördü

Ziyaretleri için Yeşilay ekibine teşekkür eden İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, “Çankırı Sağlık Müdürlüğü olarak her türlü bağımlılığın karşısında toplumun bilinçlenmesi sağlıklı ve kaliteli bir hayat sürmesi için halkımızın yanındayız. ‘Bağımlılığın karşısında biz de varız’ diyerek 1-7 Mart Yeşilay Haftasını kutluyorum. Nazik ziyaretleri için Yeşilay Şube Başkanı Sayın İsmail Özcan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.