Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü-KOSGEB işbirliği ve İŞKUR-Bemar Kariyer Okulları Çanakkale Temsilciliği arasında yapılan sözleşme ile düzenlenen Girişimcilik eğitimlerine katılan kursiyerler belgelerini aldı.
2015 yılı içinde düzenlenen 11. Girişimcilik eğitiminin katılımcıları, düzenlenen tören ile belgelerini aldı. Kursiyerlerden Murat Kılıç ve diğer katılımcılar, İŞKUR ve KOSGEB’e düzenledikleri eğitim için teşekkür etti. Kılıç, aldıkları eğitimin çok faydalı olduğunu, iş fikirlerinin daha da olgunlaştığını, iş kurmanın sadece para kazanmak için olmadığını, işle ilgili fikirlerin paradan daha değerli olduğunu, aynı zamanda kişinin yaptığı işten mutlu da olması gerektiğini öğrendiklerini, eğitim süresince bilgi ve tecrübelerini kendilerine aktaran eğitici Sadık Vural’a teşekkür ettiler.
Çanakkale İŞKUR Şube Müdürü Berrin Hatice Çetin, “10 gün gibi kısa süren Girişimcilik Eğitiminde, katılımcıların paylaşmış olduğu bu olumlu düşüncelere sahip olunması mutluluk verici. İşgücü piyasasında önemli avantajlar sağlayacak Katılım Belgeleri hayırlı olsun. İŞKUR olarak buna vesile olmaktan memnunuz.” Dedi.