23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’nde "Barış Manço ile 7’den 77’ye Fotoğrafları" sergisi açıldı. Renkli görüntülerin oluştuğu sergiyi gezen çocuklar, ünlü sanatçının şarkılarıyla eğlendi.
Beyoğlu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri kapsamında, Erkmen Sağlam’ın objektifinden ’Barış Manço ile 7’den 77’ye Fotoğrafları’ sergisine ev sahipliği yaptı.
Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen sergide çocuklar Barış ağabeylerinin dünyanın farklı coğrafyalarında çekilmiş fotoğraflarını inceledi. Renkli görüntülerin yaşandığı sergide çocuklar Barış Manço şarkılarını da kendilerince seslendirerek, keyifli anlar yaşadı. Barış Manço kılığına giren bir minik ise büyük beğeni topladı.
Sergiyi gezen müzisyen Murat Evgin, “Sergiyi çok beğendim. Burada 70’e yakın resim sergileniyor. Barış Manço’nun özelliği birçok ülkede o dili konuşmasıydı. Herkesle kolayca dostluk kurabilen bir sanatçıydı. Barış ağabey kimseyi kırmayan, eşitlikten yana bir insan” dedi.
Sergi hakkında bilgi veren Erkmen Sağlam, “Yaklaşık 92 bin kare benim o fotoğraf var. Bunlar onlardan bir seçki” diyerek serginin Barış Manço’nun çocuklara olan sevgisini ve hayal dünyasını yansıttığını belirtti.