Eyüp Musiki Vakfı, kuruluşunun 32’nci yıldönümünü kutladı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın katıldığı etkinlikte kuruluş yıldönümü ve yeni sanat sezonunun açılışı dolayısıyla muhteşem bir konser gerçekleştirildi.
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Musiki Vakfı’nın kuruluşunun 32’nci yıldönümü kutlama etkinliğine katıldı. Vakıf binası girişinde, Vakıf Başkanı Nihat İncekara tarafından karşılanan Başkan Aydın, daha sonra Vakfın Koro Şefi Sinem Sevindik ile birlikte 32’inci yıl pastasını kesti. Ayrıca yeni sanat sezonu açılışının da yapıldığı gecede Başkan Aydın, vakıf üyeleri ve yöneticileriyle de sohbet ederek, vakfın çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Gecede bir de konser düzenlendi. Türk Sanat Müziği’nin sevilen isimleri Mediha Şenses ve Vedat Çetinkaya’nın sahne aldığı konserin ilk bölümünde Koro Şefi Sevindik, güftelerini Canan Karadeniz, Sezai Kavruk ve Meral Erdoğan’ın yazdığı, bestelerini ise Vakıf Başkanı İncekara’nın yaptığı üç eseri seslendirdi. Konserin ikinci bölümünde ise Vedat Çetinkaya, Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirdiği bir fasıl icra etti.