Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nde eğitim gören kursiyerlerin düzenlediği yıl sonu gösterileri büyük beğeni topladı.
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’ndeki kurslarda bu dönem yetişen dans gruplarının düzenlediği yılsonu mezuniyet gösterileri Büyükçekmecelileri büyüledi. Bale, roman, sirtaki, salsa, bachata, karma dans gösterileriyle renklenen gecede öğrenciler bütün hünerlerini sergiledi. Birbirinden başarılı gruplar salonu dolduran misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı. Minik öğrencilerin sergilediği bale ve modern dans gösterileri izleyiciler tarafından büyük beğeni kazandı. Yetişkin gruplarının sergilediği Latin ezgilerinden oluşan salsa ve Arjantin tangosu da salondakilere coşku dolu anlar yaşattı.
“KÜLTÜR VE SANATTA BİR NUMARAYIZ”
Büyükçekmece’nin kültür ve sanatta da bir dünya kenti olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hiçbir başarının tesadüf olmadığını söyledi. Dr. Akgün şöyle konuştu: “Kültür ve sanatta Büyükçekmece olarak bir numara olmaktan mutlu ve guruluyuz. Bütün dansçı arkadaşlarımızı azimlerinden dolayı tebrik ediyorum. İşte sizlerin sayesinde Büyükçekmece kültürün ve sanatın başkentidir. Sizler bu ülkenin geleceğinin aydınlık gençlerisiniz. Aydınlık geleceğin nesillerinin yetişmesine vesile olan herkesi tebrik ediyor, ailelerinize de selam saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Her birinizi gözlerinizden öpüyorum.”