Kağıthane Belediyesi yapımı tamamlanan Talatpaşa Mahalle Konağı, Otopark, Çocuk Oyun Parkı’nı hizmete açtı.
Mayıs ayını yatırımlar ayı olarak ilan ederek 23 yeni yatırımı vatandaşların hizmetine sunmayı hedefleyen Kağıthane Belediyesi Talatpaşa Mahalle Konağı, Otopark, Çocuk Oyun Parkı açılışları ile tamamlanan projeleri hizmete sundu.
Açılışı yapılan Talatpaşa Mahalle Konağı, Otopark, Çocuk Oyun Parkı; 13 muayene odası, laboratuvar odası ve aşı odası ile hizmet verecek Aile Hekimliği Hizmet Merkezi’ni, toplantı odası, hayır çarşısı, muhtarlık, konferans salonu, çocuk parkı ve otoparkı ile Talatpaşa Mahallesi sakinlerine hizmet verecek. Düzenlenen açılış törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın yanı sıra Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer, AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Baha Öğütken ve birçok Kağıthaneli katıldı.
Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından kısa bir konuşma yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç önemli ve güzel bir çalışmayı ortaya çıkardıklarını dile getirerek, “Geçtiğimiz yıl bulunduğumuz noktanın alt katındaki otoparkları hizmete açtık. 175 araçlık otoparkımız. Geçtiğimiz yıldan bu yana kullanıyoruz. Şimdi bu atıl alana, çevreye rahatsızlık veren çöp vesaire şeklinde bu alanı son derece verimli bir şekilde kullandık. Altına otopark, üzerine de bir mahalle meydanı oluştu. Gördüğünüz gibi Talatpaşa Mahallesi Merkezi diye tanımladığımız, merkezi olarak gördüğümüz şu noktada bir meydanımız yoktu. İşte mahallemize bir merkezde, bir meydanda oluşturmuş olduk. Meydanla birlikte bir de çocuk parkı oluşturduk. Çocuk parkından manzarada çok güzel, etrafta çok açık. Onunla birlikte bir de mahalle konağı hizmete bugün girmiş oluyor” dedi.
AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Ahmet Baha Öğütken ise yaklaşan genel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Önümüzde yeni bir seçim olduğunu söyleyen Öğütken, “İnşallah bu dönemde daha farklı bir çalışma bizleri bekliyor. Diğer partiler alınmasın ama yine bizim hayallerimiz var Türkiye’yi getireceğimiz noktalar var. Vizyonumuz ve misyonumuzdaki çalışmalarla inşallah yeni anayasa ile ilgili çalışmalar yapacağız. Artık bu darbeci anayasanın ortadan kalkması gerekiyor” şeklinde konuştu.
Kurdele kesimi ve açılış töreninin ardından Başkan Kılıç ve beraberindekiler Talatpaşa Mahalle Konağı ve çocuk parkını gezdi.