Kağıthane Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Merkez Lalezar Parkı ve Yahya Kemal İmren Parkı’nın açılışı düzenlenen törenle halkın hizmetine sunuldu.
Kağıthane Belediyesi tarafından düzenlenen törenle açılışa sunulan Merkez Lalezar Parkı ve Yahya Kemal İmren Parkı açılışları törenle gerçekleştirildi. Açılış törenlerine Kağıthane Belediye Başkanı Fazıl Kılıç’ın yanı sıra AK Parti Milletvekili ve AK Parti İstanbul 2’nci Bölge Milletvekili adayı Ahmet Haldun Ertürk ve çok sayıda Kağıthane halkı katıldı. Başkan Kılıç, çocuklarla sohbet ederek, çocukları salıncakta salladı.
Merkez Lalezar Parkı ve Yahya Kemal İmren Parkı’nın açılışında konuşan Başkan Kılıç, “Bu park Kâğıthane’deki 60’ıncı Park. 11 yılda 211 park yaptık. Bulunduğumuz nokta ulaşım açısından enteresan bir kesişim noktası olacak. Biliyorsunuz metro çalışmalarımız devam ediyor. Mahmutbey’den gelen metromuz buradan da geçerek Çağlayan, Mecidiyeköy, Beşiktaş ve Dolmabahçe’ye kadar gidecek. Yoğun bir şekilde dönüşüm çalışması devam ediyor. Çok hızlı bir dönüşüm ve değişim sürdürebilmemizde bizim en büyük destekçimiz sayın cumhurbaşkanımız, sayın başbakanımız, Milletvekilimiz oldu. Biz ekip olarak bu çalışmalarımızı ortaya koyuyoruz. Bu çalışmalarda emeği geçen katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Parkımızın çocuklarımıza, komşularımıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
Daha sonra kürsüye çıkan AK Parti Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ahmet Haldun Ertürk, “Fazlı başkandan Allah razı olsun. Kâğıthane’yi silüetini tamamen değiştirdi. Böyle güzel parklar yaparak çocuklara ve Kâğıthane halkına hayırlı işler yapıyor. Halk belediyeciliğin zirve isimlerinden bir tanesi oldu Fazıl başkan. Bu hizmetlerin artarak devamını talep ediyoruz” şeklinde konuştu.