Kağıthane Belediyesi tarafından düzenlenen ‘11’nci Uluslararası Türk Dünyası Fevzi Şeker Yıldızlar Serbest Güreş Turnuvası’nda 10 ülkeden gelen 150’yi aşkın sporcu madalya sahibi olabilmek için kıyasıya mücadele etti.
Kağıthane Belediyesi tarafından merhum güreşçi Fevzi Şeker anısına bu yıl 11’ncisi organize edilen ‘11’nci Uluslararası Türk Dünyası Fevzi Şeker Yıldızlar Serbest Güreş Turnuvası’ mehter takımı eşliğinde gerçekleştirilen açılış seremonisi ile başladı. Yahya Kemal Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen müsabakalarda 10 ülkeden 150’yi aşkın güreşçi madalya sahibi olabilmek için ter döktü.
Açılış seremonisinde bir konuşma yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, etkinliği gerçekleştiren ve emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirterek, “Kağıthane’de geleneksel hale getirdiğimiz bu güreş etkinliğinin bu sene Türk Dünyası’nı birleştirerek sürdürüyoruz. 10 ayrı ülkeden gençlerimiz burada rahmetli milli güreşçimiz anısına son derece güzel müsabakalar gerçekleştiriyoruz. Güreşçilerimize ve sporcularımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
GÜREŞÇİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Açılış seremonisi sonrası gerçekleşen müsabakalarda dereceye giren sporcular için finalde ödül töreni düzenlendi. Törende Başkan Kılıç ve Kağıthane Belediye Başkanı Ahmet Akın Varıcıer, sporcuları çiçek ve madalya ile ödüllendirdi.