Şanlıurfa Piazza’da, 14-22 Eylül tarihleri arasında 250 TL üzeri alışverişlere okul çantası, yine aynı gün içerisinde toplam 100 TL tutarında yapılan alışverişler de ise okul seti hediye ediliyor.
Bir yanda alışveriş yapma keyfi yaşatırken, bir yanda düzenlemiş olduğu etkinlikleri ile ziyaretçilerine keyifli zaman sunan Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Piazza Alışveriş Merkezleri, yeni öğrenim dönemi için geri sayıma başladığımız bugünlerde çocuklara özel düzenlediği kampanya ile mutlu bir döneme merhaba diyor. Rönesans Gayrimenkul Yatırım bünyesinde bulunan Şanlıurfa ve Kahramanmaraş Piazza Alışveriş Merkezleri yeni öğrenim dönemi için çocuklara özel bir kampanya sunuyor. Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Piazza’da, 14 - 22 Eylül tarihleri arasında hafta içi günlerde aynı gün içerisinde gerçekleştirilecek toplamda 250 TL ve üzeri alışverişlere okul çantası, yine aynı gün içerisinde toplam 100 TL tutarında yapılan alışverişler de ise okul seti hediye ediliyor. Rönesans Gayrimenkul Yatırım bünyesindeki Adana’daki Optimum Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde 1 Eylül’de başlayan aynı kampanya ise 12 Eylül’e kadar devam edecek.
"YENİ DÖNEME HEDİYELERLE MERHABA DEYİN"
Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Piazza AVM’ler her dönem başında yaşanan tatlı alışveriş telaşına düzenlemiş olduğu okula dönüş kampanyası ile katkıda bulunuyor. Siz alışveriş yaparken, hediyeyi çocuğunuz kazanıyor.