Şırnak Çok Programlı Lisesi’nde hayırsever iş adamı Hakan Mağrur’un yaptırdığı etüt merkezinin açılışı ve yılsonu sergisi yapıldı.
Düzenlenen yılsonu sergisinde öğrencilerin yıl içerisinde yaptıkları resimler sergilendi. Etkinliğe Şırnak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Yılmaz, okul yöneticileri, iş adamı Hakan Mağrur ve öğrenciler katıldı. Okul binasında yapılan etüt merkezin açılışını yapan Şırnak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Yılmaz, bu tür projelerin devam sürekli yapılması gerektiğini belirtti. Yılmaz, "Biz bu okulun yılsonu programına katılmak için geldik. Böyle güzel bir projeden haberimiz yoktu. Öğrencilerimizin yaptığı resimlerinin sergisini gezmek amacıyla geldik ama böyle güzel bir etüt merkezinde açılışını yaptık. Bu etüt merkezini öğrencilerimiz için yapan iş adamı Hakan Mağrur beye teşekkür ediyorum. Biz eğitim camiası olarak bu tür projeleri Şırnak’taki diğer iş adamlarımızdan da bekliyoruz" dedi.
Etüt merkezini yapan iş adamı Hakan Mağrur ise, merkezi yapmasının nedenin Şırnaklı öğrencilerin daha iyi bir eğitim alabilmeleri için olduğunu belirtti. Mağrur, "Etüt merkezini açmamın tek nedeni rahmetli babam Sabri Mağruru anısınadır. Bu etüt merkezini çok değerli Şırnak halkının değerli öğrencilerine daha iyi bir eğitim verilebilmesi için yaptım. Şırnak halkının daha iyi günlere gelebilmesi için bu tür projelerin sürekli olması gerekir" diye konuştu.
Verilen kokteylin ardından program sona erdi.