Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, öğle yemeğinde bir araya geldiği Çiftekemer İlköğretim Okulu öğrencilerinin yoğun sevgi seli ile karşılaştı.
Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen öğle yemeğinde Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Çiftekemer İlköğretim Okulu öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti. İlçenin Ali Baba Parkında düzenlenen yemeğe Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcıları, Çiftekemer İlköğretim Okulu Müdürü ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı. Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Çiftekemer’den gelen öğrencilerle yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti. Öğrenciler, Başkan Çiftçi ile fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.
ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE EDİLDİ
Yemek sonrası geziye katılan öğrencilere tatilde okuma alışkanlıklarını arttırmak için Karaköprü Belediyesi tarafından kitap hediye edildi. Bu tür organizasyonların çok güzel bir kaynaşma projesi olduğunu belirten Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, “Karaköprü ilçemizin Çiftekemer Mahallesi’ndeki gençlerimiz, çocuklarımız, öğretmenlerimiz bugün merkeze geldiler. Onları Karaköprü’de misafir ettik. Aslında çok güzel bir kaynaşma projesi oldu. Kendileri ile yapmış olduğumuz istişarelerde yeni eğitim öğretim sezonun başlaması ile birlikte daha güzel gezi programları organize edeceğiz. İnşallah bu tür organizasyonları daha güçlü bir hale, daha kapsamlı, tüm okullarımıza, tüm mahallelerimize bunu yaymayı planlıyoruz. Ben bugün geziye katılan öğrencilerimize hoş geldiniz diyorum. Hepside pırıl pırıl gençlerimiz. İnşallah biz de onlara misafir olacağız. Bu organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.
Yemek ve gezi organizasyona katılan öğrenciler ise, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye teşekkür ettiler. Öğrenciler daha sonra Karaköprü Belediyesine ait Kültür Merkezi’nde bulunan kütüphaneyi gezdiler.