Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Kaymakam Dr. Huzeyfe Citer, Şanlıurfa’da düzenlenen "Dini Bilgiler Yarışması"nda başarılı olan iki Kur’an kursu öğrencisini ödüllendirdi.
Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından Kur’an kursları arasında düzenlenen “Dini Bilgiler Yarışması”nda Viranşehir Selahaddin Eyyübi Cami Kur’an Kursu öğrencilerinden Halil Arslan ve Kışla Camii Kur’an Kursu öğrencisi Zeynep Çakar yarışmada başarı elde etmişti. Yarışmada Şanlıurfa il birincisi olan Halil Arslan’ı ve İl üçüncüsü olan Zeynep Çakar’ı makamında kabul eden Kaymakam Dr Huzeyfe Citer, kuran kursu öğrencilerini ödüllendirdi. Viranşehir’i Şanlıurfa’da birinci olarak temsil etmenin gururu ve sevincini yaşadıklarını belirten Viranşehir Kaymakamı Dr Huzeyfe Citer, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
İtikat, ahlak, ibadet ve siyer başlıklı konular üzerinden dini bilgiler yarışmasının yapıldığını ifade eden İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan, Şanlıurfa’da çok sayıda kişinin bilgi yarışmasına girdiğini Halil Arslan’ın bu yarışmada birinci geldiğini kaydetti.
Bir sorunun iptal edilmesi üzerine kuran kursu öğrencisi Halil Arslan’ın ikinci duruma düştüğünü, ancak Halil Arslan’ı yarışma birinci olarak gördüklerini söyleyen Arslan, önümüzdeki sene yarışmaya tekrar katılacaklarını belirtti.
Kuran kursu öğrencileri ile makamında bir süre sohbet eden Kaymakam Citer öğrencilere birer hediye çeki verdi. Viranşehir Kaymakamı Dr Huzeyfe Citer öğrencilere ödül takdim ettikten sonra öğrenciler ve öğretmenleri ile bir hatıra fotoğrafı çektirdi.