Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesini (OSB) ziyaret ederek faaliyeti devam eden bazı fabrikalarda incelemelerde bulundu.
Ziyaret ettiği fabrikaların sektörleri ve üretim kapasiteleri hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Tuna, üretimdeki fabrikaların ortaya çıkarttığı istihdamın Şanlıurfa için sevindirici olduğunu belirtti. Ziyaret ettiği tekstil fabrikasında çalışan işçilerle de sohbet eden Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, öğle yemeğini de fabrika çalışanlarıyla yedi. Vali Tuna’nın ikinci durağı bir süt ürünleri fabrikası oldu. Hijyenik bir ortamda yapılan üretim aşamaları hakkında bilgi alan Vali Tuna, çalışanlara ve yetkililere teşekkür etti. Son olarak bir iplik fabrikasını da ziyaret eden Vali Tuna, Şanlıurfa’da üretilen pamuğun yine Şanlıurfa’daki fabrikalarda işlenmesinin Şanlıurfa ekonomisine büyük katkı sunduğunu ifade etti. Şanlıurfa sanayisinin her geçen gün daha da büyüyeceğini belirten Vali Tuna, yatırımcılara Şanlıurfa’yı tercih ettikleri için de teşekkür etti.
Organize Sanayi Bölgesindeki incelemeleri sırasında Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’ya Vali Yardımcısı Uğur Sezer, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim İletmiş, OSB Müdürü Oktay Yaşar ve fabrikaların yöneticileri eşlik etti.