Acıbadem Adana Hastanesi, Adana Genç İş Adamları Derneği (AGİAD) üyelerini düzenlediği kahvaltı ile ağırladı.
Sheraton Oteli’nde düzenlenen ve Acıbadem Adana Hastanesi yönetiminin de katıldığı kahvaltıya AGİAD üyeleri ve aileleri büyük ilgi gösterdi. Acıbadem Adana Hastanesi Direktörü ve Başhekimi Prof. Dr. Bülent Soyupak’ın ve AGİAD Başkanı Sefa Noyaner’in birer hoş geldiniz konuşması yaptığı kahvaltıya Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ile Adana İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek de katıldı.
PROF. SOYUPAK SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ
Konuşmasında sivil toplum örgütlerinin önemine değinen Prof. Dr. Bülent Soyupak AGİAD gibi bir dernek ile işbirliği içerisinde olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.
Prof. Soyupak’tan sonra kürsüye gelen Sefa Noyaner de derneklerine kamuoyu tarafında gösterilen ilginin kendilerini sevindirdiğini söyledi ve Acıbadem Adana Hastanesi ile işbirliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
KAHVALTI SONRASI İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kahvaltı sonrasında, Direktör ve Başhekim Prof. Dr. Bülent Soyupak ve AGİAD Başkanı Sefa Noyaner tarafından dernek üyelerine Acıbadem Adana Hastanesi tarafından çeşitli avantajlar sağlayan bir protokole imza atıldı.
İmzalanan protokol ile AGİAD üyeleri bundan sonraki süreçte Acıbadem Adana Hastanesi’nde özel bir yetkili tarafından karşılanacaklar ve bu yetkili işlemlerde kendilerine eşlik ederek yardımcı olacak. Ayrıca yine aynı protokol ile AGİAD üyeleri başka avantajlardan da yararlanabilecekler.