Acıbadem Adana Hastanesi çalışanları düzenledikleri gece ile yaza merhaba dediler.
Acıbadem Adana Hastanesi çalışanları 2015 yazını Park Zirve’de havuz başında düzenledikleri bir gece ile kutladılar. “80’ler-90’lar” temalı geceye hastane çalışanları dönemin kıyafetleri ile katıldılar ve şarkıları ile doyasıya eğlendiler.
Hastanede görev yapan doktorların, idari kadronun ve diğer tüm çalışanların büyük ilgi gösterdiği gecede Grup Mega sahne aldı. 80’li ve 90’lı yılların unutulmaz şarkılarını seslendiren gruba partiye katılanlar da hep bir ağızdan eşlik ettiler.
Canlı müziğin temposunu arttırması ile beraber ritme kapılan hastane çalışanları dans etmek için pistteki yerlerini alırken kimi hekimlerin de mikrofon başına geçerek gruba vokal yapmaları büyük alkış aldı.
Gecenin ilerleyen saatlerinde kısa bir konuşma yapmak için mikrofon başına davet edilen Acıbadem Adana Hastanesi Direktörü ve Başhekimi Prof. Dr. Bülent Soyupak da çalışanlara geceye gösterdikleri yoğun ilgi nedeni ile teşekkür ederek, “Uzun ve başarılı bir kış dönemini geride bıraktık. Yaza girmeden önce eğlenip rahatlamak tüm çalışanlarımızın hakkı. Bizler de bu nedenle böyle geceler, etkinlikler düzenleyerek elimizden geldiğince sizlere destek olmaya çalışıyoruz” dedi.